perjantai 15. toukokuuta 2015

Helatorstain hulinat

Eilen vietimme iloista päivää Hopp Fallera -mielisten parissa Minnan ja Abben luona. Vappu pääsi sosiaalistumaan koirakavereihin, joista osa oli entuudestaan tuttuja: Abbeen, Pihkaan ja Sötikseen. Vappu ei vierastanut koiria, vaan rakasti kaikkia. Abbe oli pentuystävällinen ja hyvähermoinen velipuoli. Sötis yhtä ihana leikkitäti kuin ennenkin (Sötis asuu Hopp Fallera -kennelissä) ja Pihka mainio velipoika ja painikaveri.

Päivä oli mukavaakin mukavampi. Jaksoimme katsoa koirien temmellystä useamman tunnin. Monen moista säpinää siinä olikin. Vappu haki puutarhakatetta pensaiden juurelta ja nakerteli palasia tyytyväisenä. Kukkiakin oli kiva haistella ja maistella. Abbe liehitteli ihanaa Sötistä, mutta Sötis ylenkatsoi sisukasta sulhoaan. Naapurin puolellakin käytiin ja sisällä pissattiin Abben petiin. Monenmoista. :) Tämä oli todella hyvää harjoitusta (sosiaalistumista) Vapulle - koiria ja ihmisiä, aikuisia ja lapsia. Vappu osoittautui tilanteessa reippaaksi tytöntylleröksi. :)

Minna, Vappu ja Abbe
Sötis ja Vappu
Pihka ja Vappu
Sötis ja Abbe
Pihka
Vappubööna <3
Herkuttelun, kuulumisten vaihdon ja koirapöhinöiden jälkeen jatkoimme vielä läheiselle peltoaukealle ulkoilemaan. Mukaan liittyivät vielä Hippu ja Eddie.Vaikka pienet pennut olivat jo selvästi väsyneitä, jaksoivat sintit kiitää heinikossa vielä hetken verran.

Pihka ja Vappu
Hippu, Eddie, Vappu ja Pihka
Vappu
Abbe, Pihka ja Vappu

Vapun kasvattaja totesi tapaamisemme loppumetreillä, että kahdessa viikossa palleroista on tullut meidän eli uusien perheidensä koiria. Niin se on - paljon on tässä ajassa tapahtunut ja Vappu on kotiutunut tiiviiksi osaksi pientä perhettämme. Tämä on kuitenkin vasta alku. Ja ihana sellainen.

Päivä oli onnistunut ja iloinen. Lämmin kiitos vieraanvaraiselle emännällemme, Minnalle! Kiitos seurasta myös kaikille muille naurusuille! Koiraharrastus on parhaimmillaan, kun sen saa jakaa muiden ihanien koiraihmisten kera.

1 kommentti:

  1. Kiitos itsellenne kun kävitte, oli mukava päivä! Abben kanssa otamme mielellämme toistekin vieraita vastaan :)

    VastaaPoista