maanantai 7. heinäkuuta 2014

Karjaa 6.7.2014

Pyörähdimme eilen Karjaan koiranäyttelyssä. Ilma oli helteinen ja matkat taitoimme julkisilla. Tämä saattoi karsia suurimmat energiat Pulmusta, mutta kehässä en saanut koiraa liikkumaan kyllä kovinkaan kauniisti. Liikkeiden esittäminen oli suorastaan säälittävää - kuono maassa kiidettiin, sillä nurmikko oli kauhean kiinnostava. (Ihan hirveän näköistä touhua. Oisko tätä syytä treenata muuallakin kuin olohuoneessa, kuten esim. nurmikolla??) Olimme myös luokassamme (nuoret) yksin, joten vetoapua ei saatu myöskään muista. Seisominen sentään meni ihan hyvin. Tällä tarkoitan sitä, että koira pysyi paikallaan - melko hyvin. Seisomisasentoon en ota kantaa. :)

Tuomarina oli Saija Juutilainen ja tällä tavoin hän arvosteli Pulmun:

"20 kk. Miellyttävä narttu jolla hyvä rintakehän pituus ja tilavuus. Sievä nartun pää. Hyvät korvat ja purenta. Otsapenger voisi olla selvempi ja kuono hieman vahvempi. Vielä pentumaiset hyvin aktiiviset liikkeet. Hyvä sivukuva, kunhan asettuu. Saa vielä massoittua ajan kanssa, mutta kauniit raamit."

Olin arvosteluun erittäin tyytyväinen. Kivaa, että joku tuomari ymmärtää pihakoiran hitaan henkisen ja fyysisen kehittymisen päälle. ;)

Laatuarvosteluna ERInomainen. Siis E-R-I-N-O-M-A-I-N-E-N! Ihmeiden aika ei ole ohi... :D

Tästä jatketaan seuraavaksi Helsingin näyttelyyn. (Tai Mia ja Pulmu jatkavat, itse laiskottelen muissa merkeissä.) Sitä ennen pieni mini-break niin olohuonetokoilusta kuin jäljestyksestäkin.  Iloista heinäkuuta kaikille ja paljon onnea Nybygårds Objektiva Olga, joka oli ROP ja ymmärtääkseni valioitui Karjaalla! :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti