keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Ilmapalloja

Hillitty ja hallittu -kurssin meininki on kerta kerralta rattoisampi. Kurssilla on todella positiivinen ja mukavan rento meininki. En usko, että tämän kurssin jälkeen Pulmua voi vahingossakaan erehtyä luulemaan hillityksi tai hallituksi, mutta ainakin meillä on ollut kurssilla ihan sairaan hauskaa! :)

Eilen teemana oli ilmapallot. Ensin piti luopua yhdestä ilmapallosta. Sen jälkeen palloja kahmittiin laatikosta yhä useampia ja useampia. Sen jälkeen oli pallomerta ja skeittilautaa... Lopulta piti kävellä koira nätisti sivulla pallojen keskellä ja muiden koirakoiden läsnäollessa. Oh boy!

Palloista luopuminen oli meille helppoa, sillä Pulmu ei kiihtynyt näistä suuremmin. Kun annoin vapautuskäskyn niin Pulmu katseli palloja epäillen, katsoi epäuskoisesti minua ("Mitä mun pitäis tehdä?"), kävi maahan ja haukkui pari kertaa palloja. Pallojen keskellä istuva ohjaaja oli kaikkein mielenkiintoisin häiriö. Kun muut koirakot kävivät tekemässä samaa pallokierrosta ja me odottelimme omalla paikallamme ja teimme mattotreenejä (Pulmu makaa matolla rauhallisesti, naks ja nami.) Kun toinen koira intoili ja riehui pallomeren keskellä oli Pulmulla vaikeuksia. Siispä harjoittelimme koirahäiriöstä luopumista. Pallomeren ja koirakoiden keskellä oli vähän hektisempi tunnelma. Välillä Pulmu säntäsi remmin päähän yrittäen päästä koirakaverin luo. Palloista ei ollut häiriötä, sillä koirakaveri on aina se ykkösjuttu. Saatiin kuitenkin aikaiseksi mukavasti onnistuneita luopumisia ja kaunista remmiseuraamista sekasorrosta huolimatta. :)

Odotan innolla jo ensi viikkoa! Mitähän meidän pään menoksemme on silloin keksitty...


2 kommenttia:

  1. Vaikuttaa kyllä todella hyvältä kurssilta! Ei tekis meillekään yhtään pahaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin kyllä varauksetta suositella tätä kurssia ja Virikettä! Meininki on leppoisan kotoisa ja positiivinen. Hillitty ja hallittu on ollut kyllä ihan megajuttu meille. Kauheesti sähelletään, mutta jotain on myös opittu. :)

      Poista