sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Prima

Tänään oli pihisyhdistyksen syyskokous. Paikalla oli suunnilleen kuusikymmentä pihakoiraa ja kymmenittäin pihakoiraihmisiä. Mahtava osallistujamäärä! Syyskokouksessa järjestettiin joukkotarkastus, jossa tehtiin silmä- ja polvitarkastuksia. Lisäksi kerättiin verinäytteitä koirien geenitutkimukseen. Pulmu osallistui geenitutkimukseen, vaikka ei kovasti arvostanutkaan verikokeen antamista. Syyskokouksen virallista ohjelmaa Pulmu piti tylsänä ja haukotteli kovaäänisesti sylissäni. :)

Syyskokouksen jälkeen palasimme kotiin, mutta takakontissamme olikin kaksi koiraa! Saimme Pulmun kasvattajalta, Mialta, lainaksi Prima-nimisen leidin. Prima on kovin ihmisrakas ja kaikinpuolin kiltti ja lupsakka tapaus. Mikäli kaikki menee mukavasti niin, Prima on meillä viikon-puolitoista hoidossa. Tarkoituksena olisi katsella miltä elämä maistuu kahden koiran kanssa ja miten Pulmu siihen suhtautuisi. Pulmu on aina ollut muiden koirien perään, joten nyt Pulmu saa koittaa miten arki sujuu, kun olohuoneessa on kaveri 24/7.

Kun tulimme kotiin Prima juoksi pitkin asuntoa ja tutki paikat. Läähätys oli kova ja taisi koiraa vähän jännittääkin. Iltaruoka upposi Primaan erittäin hyvin, mutta Pulmu taas jätti annoksensa kesken, sillä koirakaverin vahtiminen on paljon jännittävämpää puuhaa kuin ruokailu. (Ei kovin yllättävää!) Koirat ovat tulleet hyvin toimeen, mutta leikkeihin ei ole päästy. Pulmu on kovasti yrittänyt kutsua Primaa leikkeihin, mutta pikaisia laukkahyppyjä lukuunottamatta Prima on käyttäytynyt vähän pidättyväisesti Pulmua kohtaan. (Maltti on valttia Pulmu - antaa toisen nyt vähän kotiutua.)


Ulkoilu meni mainiosti. Prima käveli hihnassa nätisti ja tajusi varsin pian, että kontaktin hakemisesta voi saada namin! :) Pulmu oli tuttuun tapaan remmihäröilijä ja kiskoi minkä ehti. Parhaiten kuvio toimi siten, että minä ja Pulmu menimme edeltä ja Prima ja Ossi tulivat perässä. Tällöin Pulmulla ei ollut niin kiire, sillä hänen piti tarkkailla mitä Prima tekee takana. :)
 

Espoossa on rauha maassa ja koirat köllöttävät tahoillaan. Onpa kovin mukavaa! Katsotaan mitä uusi viikko tuo tullessaan. :)

3 kommenttia:

  1. Unohdinpa mainita, että tänään syyskokouksessa vietettiin myös pikkujouluja. Rakastan riisipuuroa ja tänään puurokausi korkattiin. Ja glögikausi myös. Njams!!! Kiitos keittiön pikku-tontuille. :)

    VastaaPoista