torstai 14. marraskuuta 2013

Synttärit

Pulmu täytti tänään vuoden. Vuoden!!! Onniteltuani koiraneitiä aamulla, Pulmu katsoi peilikuvaansa ja sai hepulikohtauksen rynnäten olohuoneeseen riekkumaan. Pian pikkuriiviö pisti sohvan alla säpäleiksi jostain löytämäänsä lyijykynää. Tällaista meillä on lähes päivittäin. Riiviöpallerosta on tullut riiviöjunnu. Ossi tokaisi aamulla lauseen mitä minäkin olen pohtinut viime aikoina; "Luulin, että 1-vuotiaat koirat olisivat  jotenkin... järkeviä." (LOL!) Niinpä, meillä tullaan viettämään pentuelämää vielä ainakin seuraavat neljä vuotta jos nämä merkit pitävät paikkansa. :)

Tänään juhlittiin Pulmun ja muutaman muun Yacatis-koiran 1-vuotissynttäreitä ja bileet pidettiin meillä. Synttärisankareita oli kolme: Pulmu, Majsa (Pulmun sisko) ja Jentta (samana päivänä syntynyt karvaturri). Lisäksi menossa olivat mukana n. 7-viikkoinen Emma sekä Pulmun serkku Lilli. Ihania pihisneitejä!

Actionia oli juuri niin paljon kuin 5 pihakoiraa vain voi saada sisätiloissa aikaan. :D Oli Pulmun onnen päivä, kun oli neljä tyttöä kylässä. Pulmu ei tiennyt miten päin olla ja kenen kanssa leikkiä, koska oli niin paljon kavereita läsnä. Koirat sähelsivät sohvan alla ja sohvan päällä. Karvamatolla oli hyvä leikkiä vetoleluja ja vetää toista perässään. Pieni Emma piti vanhemmille koirille jöötä, kun nämä tulivat liian liki touhuamaan. Miten ihana, pieni, pullukka pallero! <3

Ulkoilmakaan ei rauhoittanut leikkitovereita, vaan Lilli, Jentta, Pulmu ja Majsa juoksivat ympäri takapihaa, "kasvimaan" poikki ja leikkimökin ympäri pörräten. Pulmu ei olisi malttanut lopettaa, mutta rauhoittui lopulta juostuaan päin lasiovea ja muiden palattua sisälle.

Oli hauska nähdä Pulmu, Majsa ja Jentta samaan aikaan. Kaikki näyttävät niiltä koirilta, joita me kävimme Somerolla katsomassa viime vuoden lopulla. Pulmussa ja Majsassa on tavattomasti samaa näköä, mutta kuitenkin ovat niin erinäköisiä. Jentta näytti pikkupentuna ihan karvamarsulta. Nyttemmin Jentta on hurmaava pihisneiti, jolla on persoonallinen oravanhäntä. :)

Olipa lystiä! Kiitos Mia, Heli, Heidi, Juha, Anna ja Elisa!! :)

Jentta syö muoviluuta. Emma vahtii.
Pulmu syö samaa muoviherkkua. Majsa vahtii.
Uusi lelu!!
Pulmulla oli joulu... :)


4 kommenttia:

 1. "Luulin, että 1-vuotiaat koirat olisivat jotenkin... järkeviä."

  Näin meilläkin ajateltiin, kun Lilli täytti vuoden! Mutta jos koirasta ei maksa täyttä hintaa niin ei kai voi odottaa, että siinä olisi valmiina kaikki osat, esim. aivot...?

  Onnea vielä ihanalle Pulmulle! Sunnuntaina nähdään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaaa Elisa, olet ihana! Meidän sijoitussopimuksessa ei mainittu tuollaisia faktoja, mutta uskon, että olet oikeilla jäljillä... :D

   Poista
 2. Onnea Pulmulle. Blogikynä on pysynut terävänä ja tuotteliaana, ompahan koirasta ollut ainakin kirjoittamisen aihetta, eipä oo mikään olmi ainaskaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pulmu kiittää onnitteluista. Blogikynä on käynyt laiskaksi ja valikoivaksi, mutta on edelleen elossa. :)

   Mitä tarkoittanee olmi pohjanmaankielellä, sitä tiedä en. Mutta jos wikipediatietoon on luottaminen niin Pulmu on kaukana olmimaisesta olemuksesta. :D

   "Olmi (Proteus anguinus) on sokea salamanteri, joka elää Dinaaristen alppien karstimaiden maanalaisissa vesistöissä ja järvissä. Sen pituus on 25–30 cm. Olmin ruumis on pitkulainen ja raajat ovat heikosti kehittyneet." -Wikipedia

   Poista