sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Ihmisiä, koiria, paikkoja

Vappu on parhaassa sosiaalistamisiässä ja yritämme tehdä voitavamme tällä saralla. Suunnitelmamme on epäinsinöörimäisen sekava, mutta se on alkanut itää.

Kuluneen viikon aikana olemme tarjonneet Vapulle tutustumismahdollisuuksia erilaisiin ihmisiin, koiriin ja paikkoihin liittyen. Olemme käyneet agilityn epävirallisissa kisoissa, jossa Vappu sai tottua hallin hälyihin ja kevythäkissä hengailuun uudessa ympäristössä. Visiitti kauppakeskus Selloon tarjosi useita ihmiskontakteja ja autojen vilskeen ihmettelyä Leppävaarassa. Pentuleikkikoulu Koirakoulu Visiossa oli mahtava oppitunti siitä miten uusiin koirakavereihin kannattaa tutustua. Helatorstain riennoista ehdin jo aiemmin kirjoittaakin. Siskonpoikani 1-vuotissynttärit antoivat mahdollisuuden nauttia lasten kanssa temmeltämisestä. 

Vapaapäiviäkin on ehditty pitämään kotoisissa maisemissa, joskin jokainen uusi päivä on pennulle elämys. Hihnassa käveleminen on jännittävää, vastaan tulijat ovat jännittäviä, tarpeiden tekeminen oman pihan ulkopuolelle on erityisen jännittävää! Monenmoista urhollisuutta mahtuu pienen koiran elämään...

Tässä muutamia kuvia viikon varrelta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti