sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Sunnuntain häiriötreenit

Tänään lähdimme Pulmun kanssa viettämään sunnuntai-iltaa Ikean parkkipaikalle häiriötreenien merkeissä. Pulmu oli loikoillut koko päivän yksin kotona, joten energiaa ja intoa oli riittävästi. Koiran ohjaaja (minä) taas oli melko kuutamolla ja väsähtänyt viikonlopun riennoista. Treenitasku unohtui kotiin ja treeneihin ei ollut mitään suunnitelmaa. (Voivoi!) Onneksi sentään nakkipussi ja koira oli muistettu ottaa mukaan. 

Treenailimme Helenan ja Essi-pihiksen kanssa ja myös Huka-pihakoira teki taustalla näyttelytreenejä. Hyvää häiriötä siis! 

Tänään treenailin Pulmun kanssa paljon seuraamista. Koitimme myös pari toistoa liikkeestä maahanmenoa (Onnistui!) ja liikkestä pysähtymistä. Pysähtyminen on sen verran vaikea juttu, että päätin itsekin pysähtyä Pulmun viereen ja viimeisellä toistolla ottaa muutaman askeleen poispäin. Teimme myös paikka-makuuta silloin, kun toiset koirat eivät olleet välittömässä läheisyydessä ja sain mukavasti otettua etäisyyttä Pulmuun ja onnistuneita toistoja. (Jes!)

Rupattelutuokioiden aikana Pulmu innostui Helenasta ja Essistä ja teki toisinaan pieniä spurtteja koirakon suuntaan. Kun tämä ei tuottanut tulosta niin istuttiin nätimmin. Sitten taas yritettiin uudestaan... Häiriössä keskittyminen on kovin haastavaa ja tarvitsemme vielä paljon, paljon harjoitusta. Mahtaako valmista tulla koskaan? Tiedä sitä, mutta ainakin treenaaminen on kivaa! :)

Treenien jälkeen istahdin hetkeksi retkituoliin nauttimaan ilta-auringosta. Kauaa en ehtinyt rentoutua, kun Pulmu ehti jo ruopsuttaa kuopan asfaltin ja nurmikon rajalle. Päätin kerätä kimpsuni ennen kuin tuo kaivautuisi Kiinaan. Parempi pysyä hyvissä väleissä Ikean kanssa ja pitää paikat puhtaana, että päästään toistekin treenaamaan!

Pulmu pitää taukoa häiriötreeneistä.

Kiitos treeneistä Helenalle ja koko poppoolle! :)


1 kommentti:

  1. Enpä saanut aikaiseksi tulla seuraamaan teidän treenejä :( No mutta vuosikirja 2012 on ihan näillä näppäimillä valmis. Innolla odotamme, että elokuulla päästään treeneihin mukaan :)

    VastaaPoista