keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Pakkailua

Alkuviikko on kulunut kotona hyöriessä ja pyöriessä. Pulmu on katsellut toimintaa ymmyrkäisenä. Nuori koira aistii, että jotain alkaa pian tapahtumaan...

Vielä eilen neuloin Pulmulle uutta villapaitaa. (Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.) Eilen myös tuunattiin Pulmun makuupussi valmiiksi eli lyhensin pussin pituuden puoleen ja Ossi viritti makuupussin suulle pneumatiikkaletkua edesauttamaan pussiin pääsemistä. Joustoremmikin paikattiin, sillä se oli järsitty puoliksi. 

Pulmun ikioma makuupussi viime silausta vaille valmiina. Pulmu kotiutui välittömästi pussiinsa ja tarkkailee sieltä ympärillä olevaa hösellystä.

Illalla pakkailimme rinkkoja. Olimme valloittaneet "Pulmun koirahuoneen" tätä tarkoitusta varten ja Pulmu katseli kummissaan olohuoneen puolelta (koiraportin huonommalta puolelta). Vähitellen rinkat alkoivat täyttyä ja lattiapinta paljastumaan. Ossi on vakuuttunut, että olemme unohtaneet jotain, sillä hänen rinkkansa on 5 kiloa kevyempi kuin yleensä. Oma rinkkani on kyllä aivan tarpeeksi painava ja olen melko vakuuttunut, että meillä on mukana kaikki tarpeellinen. Erämaassa totuus sitten nähdään.

Hallittu kaaos ja the art of packing.

Tänään alamme olemaan valmiita lähtöön. Hyvä näin, sillä Pasilan autojuna-asemalla lastaaminen alkaa 7 tunnin päästä...

Seikkailu alkakoon ja nokka kohti Pohjoisen karua kauneutta.1 kommentti:

  1. Voi miten pro pakkausosasto teillä on ollut! Eiköhän teillä kuitenkin oleellisimmat ole mukana ja hyvä retkifiilis. Ai vitsi, kun alkaa mieli tehdä kanssa Lappiin... Hyvää matkaa!

    VastaaPoista