maanantai 15. huhtikuuta 2013

Naapurintyttö, Siiri

Melkeinpä naapurissa, tai ainakin viereisessä kaupunginosassa asuu parivuotias pihakoira - Siiri. Siirillä on koiratoverina kultainennoutaja, Rita. Olimme sopineet koiratreffit Siirin ja Ritan sekä heidän emäntänsä Silvan kanssa. Tarkoituksena oli suunnata läheiseen koirapuistoon, jossa koirat voisivat temmeltää rauhassa vapaina. Matkalla koirapuistoon, Pulmu ei olisi malttanut kulkea hihnassa, vaan yritti tehdä lähempää tuttavuutta hurmaavan Siirin kanssa läpsimällä tätä ja kiilamalla kylkeen kiinni.

Koirapuistossa ei ollut erikseen pienten ja suurten koirien puolia, ja tarhassa oli muutama isompi koira tarkkailemassa tuloamme. Pulmu oli aluksi hieman hämillään ympärillä pyörivistä, hänestä varsin kiinnostuneista isoista koirista. Pulmu säntäili koirien perässä ja välillä niitä karkuun. Toisinaan tilanne kävi liian jännittäväksi ja hän pakeni jalkoihimme häntä koipien välissä. Suuret koirat vaikuttivat hyväntahtoisilta, mutta ainahan on oltava varuillaan ettei mitään satu, kun on pienikokoisesta pennusta kyse. 

Siiri ja Pulmu tutustuivat toisiinsa ja leikkivät vähän keskenään. Megarientoihin pihikset eivät keskenään  tällä kertaa päässeet, mikä johtui luultavasti siitä, että läsnä oli muitakin koiria hämmentämässä pakkaa. Pulmu oli tilanteesta sen verran hölmistynyt, että ei ollut niin päälle käyvä kuin yleensä. Mukavasti pihikset pääsivät kuitenkin juoksemaan, loikkimaan ja kaivamaan maata keskenänsä.

Kaivamistuokio

Pulmu näyttää Siirille kieltä

Mikäs tyyppi se tää on??

Leikkitoverit
Pulmua naurattaa

Oli todella mukavaa päästä koiratarhailemaan pihisseurassa. Oli mukavaa tavata kuvista tuttu, Siiri-pihis. :) Mainiota, kun lähellä asuu mukava pihakoira ja Pulmu sai uuden kaverin. :) 

Nyt kun ilmat ovat jo vähän leudompia ja Pulmukaan ei ole enää aivan pikkupirpana niin aiomme panostaa enemmän kunnon ulkoiluun, pidempiin lenkkeihin ja koiratarhoissa kirmailuun. Seuraavia pihakoiratreffejä odotellessa...

2 kommenttia: