lauantai 13. huhtikuuta 2013

Shit happens

Pulmu on talvipentu ja tottunut tekemään tarpeensa lumihangelle (tai vahingon sattuessa sisään sanomalehtipaperille). Viime aikoina lumikinokset ovat uhkaavasti pienentyneet. Omasta mielestäni lumien sulaminen on mahtava ilmiö, sillä talvea on tänä vuonna koettu jo vähän liikaakin. Pulmulle asia on kuitenkin tukalampi. Minne pieni talvipentu voi pissiä jos ei ole lunta?? Tästä ongelmasta johtuen lenkitämme Pulmua aina samoille kinoksille - olkoonkin, että ne päivä päivältä kutistuvat ja apajat ovat käyneet Pulmun mielestä surkeiksi. Välillä luminyppylät eivät kelpaa ja Pulmu saattaakin pidättää koko lenkin - vain päästäkseen sisään lorauttamaan paperille. Hmph! Sisäsiisteys on mennyt viime aikoina vauhdikasta alamäkeä.

Mutta kuinkas sitten kävikään? Pulmu järjesti tänään jymy-yllätyksen. Ensin tuli pissa. Nurmikolle!!!! Sitten tuli ensiluokkaiset pökäleet. Nurmikolle!!! Tuskin huomasin ohikulkijoita, kun kehuin Pulmua niin vuolaasti näistä huippusuorituksista. Lenkin loppupuolella tuli vielä toinen pissa. Ja sekin nurmikolle!!! Voi Pulmu, minkä teit. Shit happens ja kuinka edistyksellistä se voi ollakaan! :)

That's one small step for mankind, one giant leap for Pulmu, Satu and Ossi!


2 kommenttia:

  1. Tää on NIIIN totta, muistan ekan kevään tuskailut meidän talvipennun kanssa. Nyt kevät sujuu onneksi jo vanhalla rutiinilla, mutta viime syksynä ekojen lumien tullessa meidän viisas ukko oli ainakin kaksi päivää kakkaamatta. Vissiin pyllyä paleli...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa! Eli samaa hauskuutta on luvassa taas syksyllä!! Voi näitä hassuja. <3 Terkkuja Tarmolle!!

      Poista