tiistai 2. huhtikuuta 2013

Pääsiäinen

Pääsiäinen meni omalta osaltani flunssaillessa ja sen vuoksi melko pitkälti sohvan pohjalla aivastellessa. Pulmulla sen sijaan riitti actionia, sillä vietimme pääsiäistä äitini luona eli Pulmun näkökulmasta shelttilauman keskellä. Tässä kuvakooste pääsiäisen kohokohdista.

Haistelutukio Saran kanssa.

Loputonta jahtaamista... (Useimmiten Sara etunenässä, Pulmu perämiehenä)

Kun tilanne riehaantui liian vallattomaksi, oli koiraporteista paljon apua Pulmun viilentämiseksi.

Välillä järsittiin myös luita.Sunnuntaina oloni oli jo hivenen parempi ja uskalsin lähteä hetkeksi pönöttämään pellolle auringon paisteeseen. Pelto sijaitsi Vahdolla ja treffasimme siellä Marin ja Nooan sekä Elisan, Hipun ja Lillin kanssa. Pulmu tunnisti heti leikkisetäkaverinsa, Nooan ja oli iloinen jälleennäkemisestä. Hipun ja Lillin kanssa tilannetta tarkkailtiin vähän etäämmältä ja etenkin Lilliä Pulmun olemus häiritsi alussa kovasti. Lopulta kuitenkin serkkutytöt Pulmu ja Lilli pääsivät hyviin leikkeihin keskenään ja jahtasivat toisiaan pitkään pitkin hankia... (Kiitos ihanista vauhtikuvista Marille!) Oli mainiot treffit! :)

Pulmu ja Nooa (Kuva: Mari T.)
Lilli tutkii Pulmua. Mukana myös Hippu. (Kuva: Mari T.)

Serkkutytöt kiitävät virne naamallaan. (Kuva: Mari T.)

Kaikki hyvä loppuu aikanaan. Niin myös pääsiäisloma. Pääsiäismaanantaina lähdimme varhain kohti Espoota, mutta matkan varrella poikkesimme kuitenkin Paimioon pihistreffeille! :) Paimion Hiekkahelmeen oli kokoontunut iso joukko pihakoiria omistajineen.

Pihakoiria pihistreffeillä.

Haistelutuokio.

Ihana Pulmunen.

 Näissä tunnelmissa kohti arkea ja tavallisia kotijuttuja...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti