perjantai 12. huhtikuuta 2013

Pentu-tokoilua

Nyt osuimme kultasuoneen! Nimittäin mainion oloiselle pentukurssille. :) Kyseessä on Koirakoulu Kompassin "Tokopainotteinen pentukurssi". Ihkaekan pentukurssin jälkeen olemme käyneet näyttelykurssilla ja rallytokossa, joista kumpainenkaan ei ole ollut ihan meidän juttumme. Olen edelleen sitä mieltä, että mitä vaan Pulmun kanssa teemme/kokeilemme - se on aina plussaa kontaktimme ja koira-emäntä-suhteemme kehittymiselle. Mutta tänään oltiin kurssilla poikkeuksellisen muikeina, sillä kurssi tuntuu sopivan aivan loistavasti Pulmun tämän hetkiseen kehitysvaiheeseen. Jes!

Kurssilla treenaattiin tänään kolmea juttua. Ei kuulosta paljolta, mutta tämä oli itse asiassa oikein passeli tapa opetella alkeisjuttuja ilman, että olisi tullut liikaa uutta. Harjoiteltiin katsekontaktia, sivulle tulemista ja maahanmenoa. Sivulle tulemista on vähän jo kotona treenailtu, mutta kyseistä käskyä Pulmu ei vielä osaa. Maahanmeno on sujunut jo pidemmän aikaa mallikkaasti, mutta useimmiten istumisen kautta, joten nyt alamme opettamaan Pulmulle vähän nopeampaa maahanmenoa suoraan seisomisasennosta. 

Olipas erityisen kiva tapa aloittaa viikonloppu. :) Bonuksena oli vielä se, että näimme ennen kurssia Marin ja Nooan Kompassin pihamaalla. :)

4 kommenttia:

 1. Pihakoirat treffas pihamaalla :D Ihanaa, että ootte nyt löytäneet uuden kipinän ja kurssi tuntuu mieleiseltä. Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kivaa, kun on taas hyvä draivi päällä! :)

   Poista
 2. Vau, Pulmu on siis kullan kaivaajaa sorttia. Luksusta :)

  VastaaPoista