lauantai 1. kesäkuuta 2013

Lauantai-laiskottelua

Emäntä (viittaan tässä itseeni) oli tänään shoppailemassa ja nauttimassa kesäpäivästä Helsingissä. Pulmu sai tuliaiseksi pinkit ja sporttiset neopreenivaljaat sekä majava-pehmolelun. Molemmat tuliaiset olivat Pulmun mieleen, mutta majava taisi viedä voiton. Seuraavassa majavapainia. :)
Majavapainin jälkeen vaihdoimme Pulmun kanssa lauantai-laiskottelu-vaihteelle ja otimme nokkaunet tyttöjen kesken sohvalla. Tämän jälkeen lähdimme viettämään iltaa koirapuistoon. Puisto ei ole kovin suuressa suosiossa ja yleensä siellä ei ole koiria. Tänään koimme iloisen yllätyksen, kun puistoon tassutteli 4 kuukauden ikäiden lyhytkarvainen collie, Francesca. Pennuilla oli kokoeroa, mutta se ei menoa haitannut. Koirat juoksivat iloisesti toinen toisensa perässä pitkin ruohikkoa ja heinikkoa. Kun kuumuus alkoi vaivaamaan liiaksi, alkoi vauhti hyytyä ja pennut siirtyivät painivaiheeseen. Tai oikeammin makoilemaan vierekkäin, kuten seuraavat kuvat osoittavat.
Olipas hyvät leikit ja näin saatiin laiskaan lauantaihinkin vähän vauhtia. :)

1 kommentti:

  1. :D voi paini ja hyytymys! Mä katselin kotona nettiä nojatuolissa ja nuokahtelin. Sit tajusin et taitaa olla päiväunien paikka. Mahtavia noi majavakuvat! Toivottavasti siitä on tänään vielä jotain jäljellä :)

    VastaaPoista