maanantai 11. helmikuuta 2013

Little Miss Dyykkaaja

On se upeaa asuaa lähiössä, jossa ihmiset ovat välinpitämättömiä ja viskovat roskia minne sattuu. En halua yleistää, että kaikki Espoon keskuksessa asuvat ihmiset olisivat roskaavia urpoja, mutta kyllä täällä sellaisia tapauksia taitaa lymyillä ja paljon. 

Kaduilla on roskia siellä täällä. On take away -kuppeja, hampurilaismuoveja, ällöttäviä papereita, suklaakääreitä ja tupakantumppeja. Ja tietysti meidän pikku Pulmusemme on kaikkien näiden inhoitusten perään ja luonteeltaan varsinainen superdyykkaaja. Pulmu tuntuu muistavan parhaimpien roskien olinpaikat ja saattaa viattoman näköisenä rynnätä lumikinokseen nuuhkimaan ja kaivaa hangen alta kestosuosikkinsa. Kaikenlaista jätettä olen kaivanut Pulmun kidasta: papereita, banaaninkuoren, useita tupakantumppeja, karkkipapereita, ilotulitusraketin, ja niin edelleen... 

Samaan hengenvetoon tekisi mieleni myös pauhata koirankakkajätöksistä, joita valitettavan useat koiran ulkoiluttajat jättävät haisemaan pientareelle (tai keskelle tietä). Mutta jääköön kakka-aihe muhimaan ja odottamaan päivää, jolloin herne on syvemmällä nenässäni.


2 kommenttia:

  1. Kuulostaa tutulta, oma 5kk vanha Oliver-pihis on samanlainen dyykkaaja.. Tosin nyt olen opettanut, että kun sanon "anna olla", se jättää yleensä roskat siihen, riippuen kyllä vielä löydön mielenkiintoisuudesta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa, että olette päässeet tavasta eroon. Täytynee itsekin alkaa käyttää tuota komentoa - kiitos vinkistä! :) Terveisiä Oliver-pihikselle! :)

      Poista