keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Pentukurssilla, osa 3

Viikonlopun järkytyksistä on suunnilleen selvitty ja allergiaoireetkin ovat jo lähes poissa (pientä punoitusta on edelleen kuonossa ja taipeissa). Olikin aika palata normaaleihin rutiineihin ja lähdimme pentukurssin kolmannelle oppitunnille.

Tänään oppitunti sujui jo paljon mallikkaammin kuin edellisillä kerroilla. Pulmu oli hivenen rauhallisempi ja kontaktin saaminen oli vähän helpompaa. Treenasimme istumista (samalla kun toinen ihminen tulee kättelemään minua tai kyykistyy koiran viereen), luoksetuloa, hihnassa kävelyä ja (pallosta) luopumista. Hihnassa kävelemisessä otimme edistysaskelia, vaikka paljon on vielä opittavaa. On kuitenkin motivoivaa, kun edes jotain edistystä on tapahtunut. :)

Tällä kerralla Pulmu väsähti melko lyhyen ajan jälkeen. Keskittyminen vaatii veronsa... Välillä otimme pieniä rauhoittumishetkiä sylissä ja lattialla liskolelun kanssa leikkien.

"Kontaktin ottamista"

Tällä kerralla treenattiin myös pöydällä tutkittavana olemista. Tämä meni yllättävän huonosti ja Pulmu vaikutti välillä pelkäävän pöydällä olemista ja aristelevan kouluttajaa, joka häntä tutki. Voi olla, että viime viikonlopun eläinlääkärikäynnillä oli negatiivista vaikutusta pöydällä tutkittavana olemiseen, mutta selvää on myös se, että olemme treenanneet asiaa aivan liian vähän kotosalla. Asia nostetaankin nyt prioriteettilistan kärkeen ja aloitetaan aiheen tehotreenit.

Pöydällä "tutkittavana"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti