torstai 28. helmikuuta 2013

Milan luona

Tänään oli Pulmusen onnenpäivä. Lähdimme Pulmun siskon eli Milan luokse kylään. Espooseen muuton jälkeen siskokset ovat tavanneet toisensa kerran aiemminkin, n. 8 viikon ikäisinä. Myös Majsa-sisko oli tulossa pentutreffeille, mutta valitettavasti he eivät päässeetkään osallistumaan karkeloihin.

Emme päässeet eteistä pidemmälle, kun Pulmu äkkäsi mistä on kyse ja oli heti aivan liekeissä. Mila oli hivenen skeptisempi siskoaan kohtaan (tai varuillaan vieraista ihmisistä). Siispä annoimme Pulmun ja Milan tehdä tuttavuutta ensin koiraportin eri puolilta. Pian siskot pääsivät kuitenkin samaan tilaan ja pienen alkujännityksen jälkeen Milakin alkoi innostumaan leikkikaveristaan. 

Leikkitreffeillä pienet pihakoirat keksivät monenmoista puuhaa. Ensi alkuun pennut juoksivat ympäriinsä ja vähän ärhentelivät toisilleen. Tämän vaiheen jälkeen alkoi puruluiden järsiminen. Siskokset makoilivat sohvalla vieretysten ja mutustivat luita. Pulmu käyttäytyi tapansa mukaan röyhkeästi ja kävi kursailematta Milan tuliaisluun kimppuun. Välillä kaverukset jahtasivat toisiaan, kun toinen vei "sen parhaimman" luun. Sitten läähätettiin vieretysten, käytiin vesikupilla yhtä aikaa. Mila innosti Pulmun vetoleikkiin kanssaan ja rökitti Pulmun 10-1. Lopussa molemmat alkoivat väsähtää ja tahti vähitellen hyytyä. 
Oli mahtavaa seurata pentujen telmimistä ja ilakointia. Oli myös kivaa vaihtaa kuulumisia ja kuulla miten Milan kanssa on mennyt ja vertailla tuoreiden koiranomistajien kokemuksia. Tämä oli varmasti Pulmusen viikon kohokohta. Ja melko varmasti myös minun! :) Mahtavaa, että Pulmulla asuu siskoja näin lähellä ja pentujen on mahdollista tavata toisiaan. Seuraavaa leikkisessiota odotellessa... :) Kiitos paljon Milan omistajille perheineen!!!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti