tiistai 19. helmikuuta 2013

Nooan luona kyläilemässä

Pääsimme Pulmun kanssa kyläilemään Marin ja Nooan luokse. Matka taittui mainiosti bussilla, mikä oli jälleen hyvää harjoitusta pienelle pihakoiralle. Päästyämme perille meitä odotti innokas vastaanottokomitea, joka sanoi "Hau!" koputtaessamme oveen. Nooa ei kenties muistanut edellistä tapaamista Pulmun kanssa ja vaikutti erittäin iloiselta ja kiihtyneeltä saatuaan eteiseensä pienen pihis-neidin. Pulmu oli muutaman sekunnin mietittyään vähintään yhtä riemuissaan kuin Nooa. Valjaiden ja villapaidan riisuminen olivat työn ja tuskan takana, koska heti olisi pitänyt päästä leikkimään...

Päästyään taloksi, Pulmu äkkäsi olohuoneessa Nooan lelukopan ja unohti lähes tyystin leikkikaverinsa. Lelukopassa oli toinen toistaan ihmeellisempiä leluja ja herkullisempia luita, joiden kimppuun Pulmu kävi turhia kursailematta. Nooa katseli toimintaa ihmeissään. "Mistä tuo pieni riiviö ilmestyi ja mitä se tekee minun lelukopassani ja syö minun luitani?" Nooa ei onneksi ollut mustasukkainen leluistaan, vaan antoi Pulmun peuhata kopassa. 

Pulmu tonkii röyhkeästi Nooan aarteita. Kuva: Mari T.

Vasta, kun Mari piilotti parhaan luun alkoi Pulmu innostua leikkeihin Nooan kanssa. Nooa ja Pulmu pinkoivat pitkin asuntoa ja Pulmu tapansa mukaan läähätti kieli pitkänä ja hyökkäili kaverinsa kimppuun. Oli hyvä, että Nooalla oli tällä kertaa kotikenttäetu, sillä nyt hän pääsi pientä riiviötä karkuun hyppäämällä sängylle tai nojatuolin turvaan. Muutoinkin Nooa uskalsi nyt paremmin "näyttää tunteensa" ja äristä Pulmulle, kun tämä kävi liian ärsyttäväksi. Pulmu osaa käyttäytyä varsin rasittavasti jos toinen koira ei pistä häntä ruotuun. Eli muutama murahdus ja ärähdys olivat erittäin ansaittuja! :)

Nooa ja Pulmu leikkimässä. Kuva: Mari T.
Pus, pus! Kuva: Mari T.

Nooa turvassa Pulmu-vapaalla alueella. :)

Ilta meni hujauksessa ja loppua kohden Pulmu alkoi silmin nähden väsyä, vaikka ei olisikaan halunnut luovuttaa... Myös Nooa taisi olla melko väsynyt illan leikkisessioista. On rankkaa olla Espoon suosituin leikkisetä ja pienten pihakoiraneitien suosiossa!! :)

Kiitos Marille ja Nooalle emännöinnistä ja isännöinnistä! Pulmu ja Satu kiittävät ja kumartavat. Oli megakivaa! Seuraavaan tapaamiseen... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti