tiistai 15. tammikuuta 2013

Rotta ja Kilon koirakuiskaaja

Rakkaalla lapsella on monta lelua. Näin ainakin meidän pulmusella. Pulmun suosikkeihin ovat aiemmin kuulunut sorsalelu, kalalelu ja Majsa-siskolta lahjaksi saatu vetolelu. Tänään suosikit laitettiin uuteen järjestykseen, kun Peten koiratarvikkeesta saapui paketti pitäen sisällään mm. uuden rottalelun. Pulmu onkin viettänyt koko illan työharjoittelussa ja antanut rotalle kyytiä. Rotantappo-potentiaalia on kuin onkin havaittavissa! Hyvää harjoitusta tuleviin rottajahteihin...


Eilen harjoiteltiin taas lähijunamatkailua ja mentiin kyläilemään Kiloon. Reissu osoittautui todella kivaksi seikkailuksi! Kuinka ihanaa oli päästä tutkimaan omakotitalon nurkkia ja nukkumaan vieraissa syleissä. Kilosta löytyi myös parasta mahdollista leikkiseuraa Kirsin osoittauduttua melkoiseksi koirakuiskaajaksi. Pulmu oli silminnähden innoissaan ja mielissään ja hänen onnekseen saimme kutsun vierailla Kilossa uudestaankin! (Kuulimme myös, että Kilossa asuu rotta, joten kenties käymme (Pulmu käy) kesällä hoitelemassa sen pois nurkista jos Kirsi lupaa vähän leikkiä Pulmun kanssa.)

 

 

3 kommenttia:

 1. Näin aiheen vierestä tulin kiittämään langankulutusarviosta. Hipun Puro-paita valmistui juuri. :)

  https://lh6.googleusercontent.com/-LvmAXd12MI4/UPcRn-7jJcI/AAAAAAAAJ84/BNikzqrP6OI/s718/WP_000064.jpg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Wau! Onpas tosi hieno! :) Paljonko sulla lankaa kului?? Pulmu kasvoi lilliputtikokoisesta villapaidastaan ulos ja otettiin "keskikoko" käyttöön. Neuloin kauluksen uusiksi ja korkeammaksi ja nyt puku on tosi samannäköinen kuin tuo sinun tekemäsi. Hyvä me! :)

   Poista
 2. Lankaa kului kaksi kokonaista kerään ja kaulukseen ja tassuaukkoihin vähän kolmannesta. Hippu on tuollainen hintelä pikkunarttu, Lillin paitaan menee varmaan vähän enemmän :) Villapaidat on kyllä huippuja!

  VastaaPoista