keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Siskokullat

Suureksi iloksemme, myös kaksi Pulmun siskoa muutti Espooseen. Viime päivien aikana olemme vaihdelleet viestejä ja vertailleet kokemuksia pentujen kotiutumiseen, syömiseen, nukkumiseen ja moniin muihin toimiin liittyen. Tänään järjestimme sisarusten pentutreffit täällä meillä ja meno oli melkoisen villiä!

Ensimmäisenä saapui Majsa, jota vähän jännitti kylään tuleminen. Annoimme Majsan ja Pulmun olla ensin syleissä ja tarkkailla toisiaan. Siirryimme olohuoneen lattialle istumaan ja päästimme neidit haistelemaan  toisiaan. Siirryimme olohuoneen lattialle istumaan ja päästimme neidit haistelemaan toisiaan. Pian Pulmu ja Majsa alkoivat leikkiä. Sitten riehua ja painia. 


Menon ollessa riehakkaimmillaan, ovikello soi ja mukaan saatiin myös Mila. Mila oli aluksi kovin ujoa ja hiljaista tyttöä eikä suostunut liikahtamaankaan pois sylin turvasta.  Tässä välissä Majsa ja Pulmu pakotettiin vähän rauhoittamaan tilannetta ja pikku-pihikset päätyivätkin ottamaan nokkaunet. Lepohetken jälkeen Pulmu ja Majsa saivat Milankin houkuteltua leikkiin ja pian kolme pihakoirapentua vilisti pitkin asuntoamme, törmäili seiniin ja jahtaili toisiaan. Murinalta ja räksyilyltäkään ei vältytty. 


Ilta oli pennuille melkoinen elämys, sillä millään pennuista ei ole ollut mahdollisuutta koirakontakteihin sitten Someron aikojen. Ilta oli elämys myös meille pentujen huoltajille, sillä leikkimisen riemua ja touhuamista oli ihanaa seurata. (Välillä tosin pelotti josko leikki oli liian rajua.) Kivaa oli! Toivottavasti saamme siskokullat koolle pian uudestaan!

2 kommenttia:

  1. Kivaa, että blogimaailmaan on saapunut jälleen uusi pihakoira! Pulmu on niin sievä pentu! Itse kuulun niihin pihis-ihmisiin, jolla ei ole omaa blogia, mutta seuraan muiden blogeja suurella mielenkiinnolla. Kotonani majailee 3-vuotias pihakoirapoika Rufus (Nybygårds Nyfikna Nils), Pulmun sukulainen! Rufuksella ja Napilla on sama isä, Ulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Rufus lienee siis Pulmun setäpuoli? :) Olemmekin kuulleet Ullesta, joka taitaa olla melkoisen upea ja hyväluonteinen pihisherra! Terkkuja Pulmulta Rufukselle! :)

      Poista